Golfhírek
McIlroy az Open megnyerése után besöpörte a Bridgestone Invitationalt is – ő a világelső az év utolsó Majorje előtt egy héttel!
Nemcsak 2014, hanem a golftörténelem legkülönlegesebb ütését láthattuk Ohioban a Bridgestone Invitationalen., mert egy gyűrű játszotta a...

A végeredménytől függetlenül szenzációt okozott a spanyol Sergio Garcia a Bridgestone Invitational PGA versenyen.

Legfrissebb videó
2014-07-07
Rózsa diadala

A magyar golf szárnyaló csillaga, Rózsa Csilla uralta az amatőr bajnokságot Kisorosziban.

Ritkán fordul elő a modern golfban, hogy hölgy olyan mértékben uraljon egy bajnoki küzdelmet, mint ahogyan az 54. Amatőr Magyar Golfbajnokságon történt Kisorosziban. Szakmai portálunk élőben követhette végig a verseny egy szakaszát (a legjobb ütésekről készült videónkat megnézhetik), s meggyőződhettünk róla: a golf női szakága előrébb jár a férfinál – s csillagévnyi különbséggel vezet Rózsa Csilla.

Tehetsége, hozzáállása teljesen elütött a többi 87 játékostól. A profizmus hűvös szelét végre jó érzés volt látni magyar pályán is. Ennek logikus eredménye az lett, hogy a fiatal hölgy sokat rávert a férfiakra is. De így van ez rendjén, győzzön a kitartás, tehetség, szorgalom!

A MGSZ hivatalos közleményéből egyébként kiderül az is, hogy férfiak versenyében a bajnokságot Simmes Alexander (226), az idei Magyar Match Play Bajnokság győztese nyerte, a második helyen Szeberényi Máté (227), a 2012-as bajnok végzett, harmadikként a mindössze 14 éves junior válogatott versenyző, Greff Bálint (230) állhatott a dobogóra.

 

Képek
Videók
A magyar golf szárnyaló csillaga, Rózsa Csilla uralta az amatőr...
Címkék: no, name, supplied
Legutóbb éppen a MatchPlay bajnokságon tapasztalhattuk meg, Tatán...
Címkék: no, name, supplied
Golf & Prime, Golf és életmód portál, Golf hírek, videók, képek
echo '';